Nieuws

MyLifeMyWay – AAL

Virtask is als projectpartner betrokken bij de ontwikkelingen van het AAL project My Life My Way.

My Life, My Way is een project dat ouderen de mogelijkheid biedt om met autonomie en waardigheid oud te worden. Daarbij realiseert My Life, My Way besparingen voor sociale- en zorgsystemen in Europa. MyLife, MyWay zorgt voor een persoonlijke virtuele assistent (PA) die is als een soort butler, de eindgebruiker toegang geeft tot elke ondersteunende techniek die de eindgebruiker nodig heeft. Het enige dat de eindgebruiker hoeft te doen is communiceren met de PA, een vriendelijke, menselijk uitziende screen agent op hun computer, TV, tablet of smartphone met spraakherkenning en -synthese. De PA is als een moderne versie van een butler: iemand die u goed kent, u ondersteunt op de achtergrond indien mogelijk en op de voorgrond indien nodig.

Voor meer informatie:

ZonMW Virtask MLMW of bezoek de website.

 

 

The Next Women: Anne bij de beste 9 vrouwelijke startups in de wereld!

Voor de vierde keer op rij biedt TheNextWomen de meest innovatieve startups van over de hele wereld het podium van TheNextWomen Innovation Summit om hun bedrijf aan een jury van deskundigen, investeerders, pers en adviseurs te pitchen. De meest innovatieve vrouwelijke startup-founder ontvangt onder meer een converteerbare lening uit TheNextWomen CrowdFund en mentoring vanuit de TheNextWomen Top100 en een sieraad van Schaap & Citroen. Anne is als één van de negen beste vrouwelijke startups in de wereld geëindigd!

 

 

 

TheNextWomen Pitch Competition op 23 mei 2016

annemarie1
Voor de vierde keer op rij biedt TheNextWomen de meest innovatieve startups van over de hele wereld het podium van TheNextWomen Innovation Summit om hun bedrijf aan een jury van deskundigen, investeerders, pers en adviseurs te pitchen. De meest innovatieve vrouwelijke startup-founder ontvangt onder meer een converteerbare lening uit TheNextWomen CrowdFund en mentoring vanuit de TheNextWomen Top100 en een sieraad van Schaap & Citroen.

Virtask is 1 van de 11 halve-finalistes, die op 23 mei kans maakt om als veelbelovende startup te worden geselecteerd. Drie finalistes mogen op het hoofdpodium hun startup voor honderden vrouwelijke ondernemers uit het publiek en de investeerdersjury pitchen. Alle finalistes ontvangen een converteerbare lening uit het TheNextWomen CrowdFund van € 10.000,- Zowel de investeerdersjury winnaar, als de winnaar van de publieksprijs ontvangen daarboven op een converteerbare lening van € 10.000.

We hebben nog stemmen nodig om de finale te bereiken. Breng u stem graag uit op onderstaande link:
https://lnkd.in/eUYR8Hg
Alvast hartelijk dank voor uw stem!

Liever Thuis! Beurzen

Arnhem – 11 en 12 maart in de Eusebiuskerk

Tijdens de liever thuis! beurs kunnen bezoekers kennis maken met een uitgebreid aanbod van producten op het gebied van comfortabel leven en goed verzorgd oud worden.

Tijdens een bezoek aan liever thuis! ziet u onder andere:
Innovatieve- en technologische oplossingen, op maat gemaakte hulpmiddelen, professionele ondersteuning, specifieke cursussen, alarmsystemen, aangepaste vakanties, maaltijdvoorzieningen en zorg aan huis; op liever thuis! zijn vele aanbieders vertegenwoordigd die uitsluitend producten aanbieden waarmee ouderen langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Plezierig en aangenaam, volledig afgestemd op uw behoeften en wensen.

De liever thuis! beurs gratis bezoeken? Meld u nu aan voor een gratis toegangskaart!
http://lieverthuisbeurs.info/arnhem/exposanten-arnhem-2015/

18 maart 2015 Health Valley event Living Lab Nijmegen

Woensdag 18 maart 2015 in het concertgebouw De Vereeniging te Nijmegen.
www.health-valley.nl/event.
Het Health Valley Event is een ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezig houdt met innovaties, business en wetenschap in de health sector. De dag biedt een inhoudelijk sterk programma met interessante sprekers, veel interactie en kansrijke netwerk mogelijkheden.
Afgelopen jaar bezochten zo’n 1.000 mensen het event.

26 februari 2015 Anne is erbij! Nacht van de Gelderse Economie

Netwerken en inspiratie tijdens Nacht van de Gelderse Economie
Op 26 februari organiseert de provincie Gelderland samen met partners van 20.00 tot 01.00 uur Nacht van de Gelderse economie in het Honig Complex in Nijmegen. Tijdens deze nacht wil de organisatie ondernemers alle ruimte bieden. Ondernemers gaan in debat met politici.

Ondernemers
De bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers en startende ondernemers. Politici, wetenschappers en beleidsmakers kunnen ook hun licht opsteken. Veel partijen doen mee, zoals Oost NV, PPM Oost, Food Valley, Health valley, Green Tech Alliances, RCT’s en NCJO, VNO/NCW, onderwijs en wetenschap.

Netwerken en inspiratie
Richard Engelfriet is host tijdens de Nacht. Prof. Dr. Barbara Baarsma (Lid van de SER, directeur SEO) is keynote spreker. Er zijn inspirerende peptalks, een talkshow met ondernemers en een debat tussen ondernemers en politici. Het Europese programma (EFRO) 2015 – 2020 wordt feestelijk geopend. Verder zijn er diverse sessies en presentaties. Deelnemers stellen net als op een festival hun eigen programma samen.
Verkiezing Start Up van het jaar

Bezoek Mobile Healthcare

Onze deelname aan de Mobile Healthcare Congres was een succes!

Diverse zorgprofessionals hebben we kunnen enthousiasmeren met onze gastvrouw “Anne” .
We vonden het een fantastisch om deze mensen te mogen spreken en de problematiek uit de zorg en de vraag naar innovatieve oplossingen aan te horen – en te beantwoorden!

Binnenkort staan we op de “Liever Thuis” beurs, waarbij we onze volledige productlijn zullen tonen!