Anne op maat

De unieke technische mogelijkheden van Anne zijn eindeloos en aanpasbaar aan de vraagstelling van de opdrachtgever. Anne als huiswerkhulp, als gezinsplanner of matchmaker? Afhankelijk van de omgeving en context waarin ze voor wordt ingezet, wordt ze op maat gemaakt. Anne is niet onzeker of bang voor haar baan. Ze heeft ook een tweelingbroer ’Martin’. Voor sommige situaties is die verschijningsvorm geschikter.

Andere Avatars

De avatars die Virtask heeft ontwikkeld zien er levensecht uit en zijn realtime 2D machines. De kracht van de avatar is dat je er als gebruiker tegen kunt “kletsen”, waarbij de software slim genoeg is om eventuele commando’s eruit te filteren en bovendien om terug te praten. Momenteel bestaat de avatarfamilie uit: Anne, Martin (haar tweelingbroer) en Eva, de oudere zus van Anne. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een andere avatar, dan praten we graag met u verder over uw wensen en onze mogelijkheden. Anne kent meerdere gezichten

Anne als e-Coach

Gebruik Anne in game omgevingen, zoals "Polygoon in Beweging" een spel voor ouderen, waarin beweging wordt gestimuleerd door middel van interactieve minigames, die aangevuld worden met beelden uit het Polygoonjournaal.